Autobekedingstuivenberg waar vakmanschap nog meesterschap is.

Autobekleding

Met meer dan 30 jaar ervaring daar staat autobekleding Stuivenberg voor.  U kunt bij mij terecht voor uw auto interieur, cabriokap of vinyl dak. Wij bekleden met leer, kunstleer en autostoffen.

Reparatie

Ook voor een reparatie kunt u bij ons terecht. Scheur, brandgat, losse stiknaad voor uw auto interieur of cabriokap zijn geen probleem. Wij hebben vele autostoffen op voorraad om u snel tot dienst te kunnen zijn.

Vullingen

De vullingen van uw autostoelen worden in de loop der jaren slapper en u zit minder comfortabel. Tevens gebeurt het vaak dat het schuim verweert waardoor u geen zijdelingse steun meer heeft. Deze kunnen wij vakkundig repareren of vervangen zodat u weer met een goede positie in u auto zit.

Inbouw LCD Scherm In Hoofdsteun

Voor de lange ritten zijn lcd schermen uiterst geschikt om uw kinderen achterin bezig te houden. Wij kunnen voor u de schermen in de hoofdsteunen inbouwen. In overleg met u over het merk en type scherm adviseren wij u altijd om eerst informatie bij ons te vragen, gezien de grote van de hoofdsteunen en de lcd schermen. Er kunnen ook bijpassende hoezen voor gemaakt worden om het geheel netjes af te dekken.

Oldtimers en Nieuwe Auto’s

Wij doen zowel oldtimers als nieuwe auto’s. De autostoelen van vroeger zijn niet de stoelen van nu. Toen werden er veren gebruikt en hadden ze nog geen koudschuim of polyether. Zoals u kunt zien bij onze foto’s maken wij ze weer als nieuw.

Motor en Scooter Zadels

 

 

 

Motor en scooter zadels kunt u ook bij ons brengen voor een opknap beurt. Wij werken samen met diverse scooterdealers om voor de klant zo speciaal mogelijke zadel te maken.

Cabrio kappen

Ook voor cabrio kappen kunt u bij ons terecht.  Voor vragen over cabriokap reparatie kunt u ons bereiken via telefoon of mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *